Avís legal

Avís legal

1. TITULARITAT I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

www.ibercamera.com és un domini a internet titularitat d’Ibercamera, S.A. (en endavant "el Titular"). Tots els continguts del website, textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que puguin correspondre als esmentats continguts, així como totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu són propietat del Titular o del legítim propietari, i són reservats tots els drets sobre els mateixos. Segons disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, es prohibeix de forma expressa la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquest web amb finalitat comercial, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense autorització expressa del Titular. En tots els casos, qualsevol reproducció total o parcial dels continguts d’aquest haurà de citar la seva font, després d’haver-ne obtingut l’autorització.

 

2. ACCÉS ALS CONTINGUTS

L’accés al web de continguts del Titular i l’ús que se’n pugui fer de la informació que hi conté són responsabilitat exclusiva de l’usuari. El Titular no es responsabilitzarà de cap dany o perjudici que se’n pogués derivar de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts. La informació que es difon per aquest mitjà és únicament a títol informatiu i el Titular es reserva el dret d’eliminar o suspendre la seva difusió, de forma total o parcial, així com de modificar-ne l’estructura i el contingut del portal sense avís previ, i fins i tot limitar o no permetre l’accés a l’esmentada informació.

 

3. ÚS DEL LLOC WEB

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis segons el que s’expressa a continuació, sense utilitzar-los per a: incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

 

4. MENORS D'EDAT

Els usuaris han de ser majors de 14 anys per a poder enviar informació, llegir els textos legals que apareixen en el web i acceptar les condicions de tramesa i tractament de dades personals. En cas de dubte consultar amb els pares pot ser la millor manera d’aconseguir ajut i orientació. En tot moment l’usuari podrà contactar amb Ibercamera per a resoldre dubtes i qüestions que puguin sorgir durant la navegació pel website mitjançant correu electrònic web@ibercamera.com o postal (Avinguda Diagonal 433, 4t 1a 08036 Barcelona). A l’hora de cedir dades personals, d’acord amb el que estableix la llei espanyola, els usuaris majors de 14 anys podran donar l’autorització corresponent per al tractament de dades personals amb les finalitats especificades a continuació. En cas que l’usuari sigui menor de 14 anys no ha de facilitar les seves dades personals sense l’autorització dels pares o tutors i tampoc ho pot fer manifestant tenir una edat superior a la que té, ja que ell serà l’únic responsable de les manifestacions falses que en faci.

 

5. POLÍTICA DE PRIVACITAT

Per tal de donar compliment a la normativa vigent (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), les dades personals facilitades s’incorporaran a un fitxer d’Ibercamera, S.A. amb la finalitat de remetre información sobre les seves activitats. L’interessat podrà exercir el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment per escrit mitjançant correu electrònic web@ibercamera.com o postal, Ibercamera, S.A. (Avinguda Diagonal 433, 4t 1a 08036 Barcelona).